Pressmeddelande -

Sony lanserar nästa generations brusreducerande hörlurar

De trådlösa around-ear-hörlurarna WH-1000XM3 är det senaste tillskottet i den populära Sony 1000X-familjen. Hörlurarna har många av föregångaren WH-1000XM2s funktioner, men har också flertalet förbättringar såsom uppgraderad brusreducering.

Stäng ute mer ljud
Med WH-1000XM3 tas brusreduceringen till en ny nivå. Den nyutvecklade brusreducerande processorn QN1 ger cirka fyra gånger bättre resultat än den tidigare processorversionen. Med Dual Noise Sensor-teknik fångas omgivningsljud upp med hjälp av dubbla mikrofoner och ljuddata skickas till processorn som stänger ute ljudet. WH-1000XM3 är dessutom perfekta för flygresan, då Atmospheric Pressure Optimizing-funktionen anpassar brusreduceringen efter höga höjder.

Premiumljud
WH-1000XM3 levererar högupplöst ljud, med 40mm-element som ger kraftig bas och reproducerar frekvenser upp till 40kHz. Processorn QN1 ger också högkvalitativt ljud med 32 bitars Audio Signal Processing och en kombination av DAC och förstärkningsfunktionalitet. Detta ger högkvalitativt ljud, signal-till-brusförhållande i toppklass och låg förvrängning.

Smart lyssning
Aktivitetsigenkänningsfunktionen, Adaptive Sound Control, känner av din omgivning och växlar automatiskt mellan ett av de tre lägena för anpassad brusreducering. Du kan också skräddarsy dina preferenser med hjälp av Sony | Headphones Connect-appen och använda hörlurarnas brusreduceringsfunktion utan att koppla dem till en enhet – perfekt när du vill stänga ute ljud, utan att lyssna på musik.

Enkla, praktiska och bekväma
WH-1000XM3 har en ny, slankare siluett och är lättare än föregångaren. Tack vare en djupare kåpa och tjockare band är de också mycket bekväma och ergonomiska.

Utöver 30 timmars batteritid med brusreduktion och Bluetooth, har WH-1000XM3 en uppgraderad snabbladdningsfunktion, som ger fem timmars användning efter endast 10 minuter laddning via en USB-C-port. Två inbyggda mikrofoner ger också ett tydligt ljud vid röstsamtal.

Tillgänglighet och rekommenderat pris
WH-1000XM3 kommer att finnas tillgängliga från september 2018 till ett rekommenderat pris på 4 000 kr.

För mer information, besök Sony.se: WH-1000XM3

Ämnen

  • Livsstil, mode, fritid

Kategorier

  • ljud

Om Sony Corporation

Sony Corporation är en ledande tillverkare av ljud-, video-, bild-, spel-, kommunikations-, och IT-produkter för konsumenter och professionella användare. Med verksamhet inom såväl musik och bild som interaktiv underhållning har Sony unika möjligheter att vara det ledande företaget inom teknik och underhållning i världen. Sonys totala försäljning under räkenskapsåret som avslutades 31 mars 2018, uppgick till cirka 77 miljarder dollar. Sonys globala webbplats: www.sony.net

Kontakter

Line Holm Hansen

Presskontakt PR Manager Nordic +45 28 43 84 88

Archetype

Presskontakt Kommunikationsbyrå 08-545 514 50

Relaterat innehåll