Distansekort 4+

FORENINGEN TIL SKI-IDRETTENS FREMME

    • 2.9 • 17 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Å telle hvor langt du går på ski inspirerer både små og store skiløpere. Med Distansekort applikasjonen fra Skiforeningen kan du telle hvor langt du går og oppnå distansemerket i jern, bronse, sølv eller gull. Du kan også se hvor langt du har gått tidligere år og følge med på hvor langt dine familiemedlemmer går!

God tur fra oss i Skiforeningen!

What’s New

Version 3.2.0

Introduserer et widget som gir deg øyeblikkelig tilgang til total distanse gått direkte fra startskjermen. Oppdateringen inneholder også feilrettinger som forbedrer stabiliteten og brukeropplevelsen. OBOS og SOS-barnebyer er fjernet, da Skiforeningen har tatt over applikasjonen.

Ratings and Reviews

2.9 out of 5
17 Ratings

17 Ratings

Lkr1971 ,

Mangler historikk

Helt grei app for å holde oversikt over km på ski, men burde absolutt vært mulig å ha sett hvor mye man har gått i tidligere sesonger!!

gravid igjen ,

Er jeg eneste bruker?

Har brukt app som motivator for barna i flere år, men nå fungerer den ikke lenger på iPhone. Jeg forsøker å legge til familiemedlemmer på nytt for å kunne registrere tur, men det blir ikke lagret - hjulet bare spinner

Skibakk ,

Veldig motiverende

Barna synes det er helt topp og kunne følge med og se hvor mange kilometer de har fått hvilke merker de har oppnådd. Blir gjerne motivert til ekstra turer og lek på ski når de vet de får neste merke etter turen 😄

App Privacy

The developer, FORENINGEN TIL SKI-IDRETTENS FREMME, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

EQ Timing
Sports
Skimore AS
Sports
Turorientering (Ny)
Sports
SkiMentor
Sports
Kjelsås fotball
Sports
OAØ HL Cup
Sports