Gå videre til innhold
#Mybikeride: Mynewsdesk sykler Oslo-Trondheim!

Pressemelding -

#Mybikeride: Mynewsdesk sykler Oslo-Trondheim!

I august åpner Mynewsdesk sitt første norske regionskontor utenfor Oslo, i Trondheim. Anledningen markeres med å sykle strekningen på 50 mil fra Oslo, for å overlevere nøkkelen til vårt nye kontor. 

Det er ikke tilfeldig at Mynewsdesk velger å markere nyåpningen med en skikkelig styrkeprøve. Selskapet legger stor vekt på å inspirere sine ansatte til å prioritere fysisk aktivitet i hverdagen gjennom ordninger som trening i arbeidstiden og refusjon av treningskostander. Sykkelgjengen i Mynewsdesk har inspirert konsernsjef Gunnar Bjørkavåg  i eierselskapet NHST Media Group til å delta. Sykkelturen starter førstkommende søndag og ender i Trondheim onsdag neste uke.

- Det er viktig for meg å være fysisk aktiv, så da Mynewsdesk-gjengen utfordret meg til å delta på sykkelturen tok jeg den på strak arm. Prioritering av fysisk aktivitet på arbeidsplassen har åpenbare positive konsekvenser. Jeg er glad for at Mynewsdesk ønsker å gå foran som et forbilde, og forhåpentligvis inspirerer de andre til å være mer sporty også, sier Bjørkavåg.

Trondheim er Norges teknologihovedstad, og består av flere etablerte aktører samt mange spennende gründermiljøer. Siden Mynewsdesk selv er et resultat av en gründersatsning, er det helt naturlig at det første kontoret utenfor Oslo skulle åpnes her. Kunder og aktører utenfor hovedstaden har vært svært positive til å få et lokalt nærvær der de enklere kan ta kontakt, og få mulighet til å delta på arrangementer i regi av Mynewsdesk, i byen de tilhører.

– Mynewsdesk opererer i et marked preget av rask ekspansjon og økende global konkurranse. På globalt nivå er Sverige fortsatt det klart viktigste markedet for Mynewsdesk, men det ventes at bidraget i økende grad kommer fra markeder utenfor Sverige. At vi nå åpner kontor i Trondheim er en konsekvens av flere års sterk utvikling i Norge, så det ser vi svært positivt på. Vi har god grunn til å være optimistiske med tanke på Mynewsdesk sin videre utvikling, avslutter konsernsjef i NHST, Gunnar Bjørkavåg.

Mynewsdesk har i dag kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Singapore, Storbritannia og Tyskland, i tillegg til distribusjon i andre markeder. I fjor økte omsetningen i Mynewsdesk med 38 %, fra 73 MNOK i 2012 til 102 MNOK i 2013. Siden NHST Media Group kom inn som eier i 2008 har omsetningen blitt tidoblet. I 2010 åpnet Mynewsdesk sitt første norske kontor i Oslo. Veksten i Norge har vært jevnt høy siden åpningen.  Mellom 2012 og 2013 opplevde Mynewsdesk Norge en vekst på ca. 30 %. I år regner vi med å fortsette den gode utviklingen, og vi forventer at omsetningen vokser fra 9 MNOK i 2013 til 12 MNOK i 2014.

Regional manager i Trondheim, Erlend Nordbak, har fått et godt førsteinntrykk av byen.

– Det er fantastisk at Mynewsdesk har vokst så raskt i Norge at vi nå merker behovet for å utvide. I løpet av den første arbeidsuken min her har jeg møtt mange kjempehyggelige mennesker. Nå ser jeg virkelig frem til fortsettelsen på dette eventyret. Vi gleder oss selvfølgelig også til sykkelgjengen fra Oslo kommer frem. De skal få en skikkelig mottakelse på Solsiden, sammen med nye kunder og samarbeidspartnere, sier Nordbak.



Emner


For mer informasjon om Mynewsdesk, følg oss på:

Twitter
Linkedin
Facebook
YouTube
Flickr
Slideshare
Newsroom

______________________________________________________________________

Del dine nyheter med Mynewsdesk

Mynewsdesk er Nordens ledende digitale PR-plattform. Over 5000 varemerker som Oslo Lufthavn, Shell, Great Place To Work, KLP og Lederne bruker nyhetsrom på Mynewsdesk for å publisere og distribuere sine nyheter, øke sin synlighet, samt knytte relasjoner med sine interessenter.


Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no