Pressmeddelande -

Ny kollektion Rand - Scandinavian stripes

Sandberg Wallpaper lanserar tapetkollektionen RAND, designad som en basgarderob för hemmets alla rum. Där du kan möblera om och byta detaljer hur ofta du vill, utan att tapeten på väggen känns daterad. Ljusa skandinaviska färger, enkla grafiska mönster och effektfulla kontraster visar att ett klassiskt val inte behöver vara tråkigt, tvärtom! Med en rand som bas har du oändliga möjligheter att skapa rum i olika stilar, där nya trender, vintagefynd och möbelklassiker kan spela huvudrollen.

Designteamet bakom kollektionen, har haft den skandinaviska inredningens estetik som inspirationskälla och det märks. RAND är stilsäkra tapeter för moderna hem och ledordet är enkelhet, när det gäller både form och färg.

”-Vi har kartlagt en mängd inredningsinspiration för att hitta de bästa och mest användbara kulörerna, resultat är en kollektion där vi hoppas att nyanserna gör skillnaden och där många kommer kunna hitta personliga favoriter som de kommer att kunna älska länge”

Sara Bergqvist, Designer Sandberg Wallpaper

Den inspirerande kollektionsboken är stylad av inredningsstylisterna Emma Fischer och Charlotte Ryding. Tillsammans med inredningsfotografen Jonas Berg visar de med enkla grepp att rätt tapet ger en stilsäker grund och skapar förutsättningar för ett hem fyllt av valmöjligheter. Oavsett om du vill förnya dig ofta, eller har hittat din signaturstil för längesedan.

Rand är ett komplett lexikon av randiga tapeter – en guide för alla rum som behöver en smakfull och hållbar uppdatering. Låt väggarna skapa atmosfär och sätta tonen för rummets palett, samtidigt som de framhäver älskade möbler och din personliga styling. Som en perfekt klassisk skjorta i garderoben lyfter de alla accessoarer och behöver egentligen bara signalera en enda sak: stil. Valet är enkelt och möjligheterna hur många som helst. RAND finns i butik från och med den 18 januari 2017.

För ytterligare information, tapetprover eller bilder vänligen kontakta:

Presskontakt: Anna Andén, tel 0709-53 16 60, anna@sandbergwallpaper.com

Designkontakt: Sara Bergqvist, tel 0734-22 42 09, sara@sandbergwallpaper.com

Ämnen

  • Design

Kategorier

  • sandberg
  • sandbergwallpaper
  • tapet
  • tapeter
  • wallpaper

Sandberg är ett svenskt designföretag. Vi brinner för hantverket. Vi tror på miljön, människan och att hemmet är utgångspunkten för välbefinnande. Vi designar och tillverkar tapeter och accessoarer med ett unikt uttryck i vår fabrik i Ulricehamn. Kärleken till hantverket är närvarande i varje steg och är en avgörande del i det vi kallar Svensk Tapetkonst.

Kontakter

Anna Andén

Presskontakt Pressansvarig +46 709 53 16 60