Welkom op de website van Horse Driving Kronenberg!

Dit jaar vindt de Internationale (samengestelde) menwedstrijd van Horse Driving Kronenberg plaats op de accommodatie van Peelbergen Equestrian Centre en de hippische terreinen van Grandorse. De Internationale wedstrijden worden gehouden van 18 tot en met 21 april 2024. Natuurlijk zijn bezoekers van harte welkom. De entree is gratis.

U kunt mensport van het allerhoogste niveau verwachten. Aan de wedstrijd nemen zo’n 160 deelnemers met 330 paarden en pony’s deel. We verwachten de deelnemers vanaf dinsdag 16 en woensdag 17 april 2024. Op woensdagmiddag ondergaan de paarden en pony’s de vetcheck. Op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024 kunt u de dressuurproeven bekijken. En op zaterdag 20 en zondag 21 april 2024 kunt u alle aanspanningen in de marathon en de vaardigheidsproef zien.

Van 24 tot en met 26 mei 2024 vindt de jaarlijkse nationale samengestelde menwedstrijd plaats. Ook daar bent u vanzelfsprekend van harte welkom om de circa 80 deelnemers te bekijken en aan te moedigen. Natuurlijk is ook hier voor bezoekers de entree gratis

 

Volg ons

Instagram

[instagram-feed num=1 cols=1]

Facebook

[custom-facebook-feed]

Laatste nieuws

De eerste van twee dressuurdagen zit er op!

Lees meer




Sponsoren